Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Új Baba-Mama Klub kezdte meg működését Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 10.

ImageMegtartotta első Baba-Mama Klubját az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület. A programra az Egyesület Jancsár utcában lévő központjában került sor, ahol a kismamák közel két órán át játszhattak gyermekeikkel. Mindeközben Erdélyi Zsuzsa, a Klub vezetője szakmai tanácsokkal is ellátta őket. A Klubot Szilády Dezső önkormányzati képviselőjelölt, valamint Horváth Ildikó, az Egyesület elnöke nyitotta meg.

Tovább...
 
Nyolcpontos javaslatcsomag a lakáshitelesek megsegítésére Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. szeptember 10.

ImageNyolcpontos javaslatcsomagot dolgoztak ki fideszes képviselők a devizában eladósodott lakáshitelesek megsegítésére: megtiltanák például az ügyfélnek hátrányos egyoldalú szerződésmódosítást, az önkényes kamatemelést, előírnák a középárfolyam alkalmazását és az ingyenes előtörlesztés lehetőségét. - "A devizában eladósodott lakáshitelesek megsegítése a legsürgetőbb, ezért az ő érdekükben nyolcpontos javaslatcsomagot állítottak össze, amelyekből a következő hetekben-hónapokban törvényjavaslatok lesznek." - közölte csütörtökön Tapolcán Rogán Antal és Kósa Lajos.

Tovább...
 
"A Béke itt kezdődik. Bent." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 09.

ImageReményik Sándor „Béke” című versét idézte Bobory Zoltán azon a sajtótájékoztatón, amelyet dr. Cser-Palkovics Andrással közösen tartott. A közkevelt versmondó, költő, szépíró, képzőművész - akit hívjunk egyszerűen csak „polihisztornak”, vagy a „magyar nyelv művészének” – ugyanis Ocskay Gábor nyomdokaiba lépett, s csatlakozott a „Nekem Fehérvár” programhoz.

Tovább...
 
Több, mint kilencszázan vehették át oklevelüket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 09.

ImageTöbb, mint 900-an tettek sikeres államvizsgát a nyári záró vizsgaidőszak során a Kodolányi János Főiskolán. Közel 230 hallgató vehette most át oklevelét az ünnepélyes székesfehérvári és siófoki diplomaátadón. A székesfehérvári diplomaosztón összesen 21 szak végzősei zárhatták le ünnepélyesen is főiskolás éveiket a Kodolányin. Dr. h.c. Szabó Péter PhD. rektor ünnepi köszöntőjében felhívta az immáron friss diplomások figyelmét arra, hogy, mint értelmiségiekre kiemelt szerep hárul, hiszen fontos, hogy megismertessék kultúránkat az Unió polgáraival és az Unión kívülről érkezőkkel is.

Tovább...
 
"Égjen a láng a munkahelyekért!" - szolidaritási nagygyűlés volt Móron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 09.

Image„A hosszú éveken át tartó szocialista kormányzás felelőtlen viselkedése, hamis adatokra épülő illuzionista megoldásai elgyengítették az országot. Ez az ingatag alapokon álló gazdasági környezet, a kiszámíthatatlanság, a tervezhetőség hiánya pedig elijesztette a befektetőket... Ígérem, hogy a térség országgyűlési képviselőjeként a híd szerepet fogom betölteni Önök és a kormányzat között. Mindent megteszek azért, hogy munkahelyteremtő beruházások létesüljenek a régióban, visszaadva ezzel a most megélhetésüktől megfosztott, valamint a munkájuk elvesztésétől félő munkavállalók hitét a jövőben.” – jelentette ki Törő Gábor a tegnap esti szolitási nagygyűlésen, Móron.

Tovább...
 
Üzemlátogatások Pusztaszabolcson Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 09.

ImageL. Simon László országgyűlési képviselő és Csombók Pál a pusztaszabolcsi FIDESZ-KDNP polgármester-jelöltje, jelenlegi alpolgármester üzemlátogatást tartott Pusztaszabolcson. Ennek során a politikusok ellátogattak a Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.telephelyére, ahol társaság vezetője, Sziebler Péterné fogadta őket. A vendéglátó felvázolta a társaság tevékenységi körét, az értékesítési lehetőségeket és az ágazatot, valamint a társaságot érintő gondokat és lehetőségeket.

Tovább...
 
Hogyan fogjunk hozzá panelházunk felújításához? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 09.

ImageTudja Ön, melyek az első lépések, ha egy panelház felújításába kíván fogni? Hogyan takaríthatja meg az energiafogyasztás akár 50%-át a beruházással? Milyen felmérések, döntések, dokumentumok szükségesek a finanszírozás megszerzéséhez, vagy a felújítás elkezdéséhez? Hogyan és mennyi idő alatt térülhet meg egy ilyen energiahatékonysági beruházás?

Tovább...
 
"Jobb, hatékonyabb, átláthatóbb működést szeretnénk!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / Helyi Téma   
2010. szeptember 09.

ImageDr. Cser-Palkovics Andrást választották meg a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnökének. Az új vezető átláthatóbb, ellenőrzött működési rendszer megvalósítását tűzte ki célul, amely hatékonyan használja fel a lehető legtöbb uniós forrást, s így a régió fejlődését szolgálja. Ha a tervek megvalósulnak, javulni fog a mór környéki emberek életminősége is, és a gazdaság élénkítésével nem lesz munkanélküliségi probléma például Móron sem.

Tovább...
 
Hatvanhárom "csontvázat" talált Varga Mihály Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. szeptember 09.

ImageHatvanhárom olyan tételt gyűjtött össze a Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottság, amely az idei vagy a következő évet terhelő kiadásként jelenik meg, illetve amelyet az átadás-átvétel során az előző kormány nem ismertetett az új kabinettel A Miniszterelnökség államtitkára szerdán emellett közölte azt is, reméli, hogy a következő évi hiány 3 százalékhoz lesz közel. Varga Mihály kijelentette: az elkészült, 64 oldalas tényfeltáró jelentésük egyik legfontosabb megállapítása, hogy az idénre tervezet 3,8 százalékos hiánycél tartható.

Tovább...
 
Kik indulnak ősszel a választásokon? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 09.

ImageVéglegessé váltak a jelölő szervezetek által delegált, illetve függetlenként induló jelöltek listái. Dr. Varjú Mihály főjegyző arról tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy Fejér megyében minden településen van polgármesterjelölt és megfelelő számú önkormányzati képviselőjelölt. A Fejér Megyei Önkormányzat Közgyűlésének létszáma a korábbi 40-ről 21 főre csökken. A települési vezetők és képviselők személye mellett a megyei képviselők felől is döntenek október 3-án a választók.

Tovább...
 
Megújuló, modern Posta a cél Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. szeptember 08.

Image"Célunk egy jól szervezett, a nyílt piacon is helytálló Magyar Posta megteremtése, ahol innovatív szolgáltatások várják az ügyfeleket." - mondta dr. Nyitrai Zsolt államtitkár a budaörsi nagyposta-értekezleten. A több mint 400 postai vezető előtt tartott beszédében az államtitkár hangsúlyozta: "nem létszámleépítésekben, hanem többletfeladatokban gondolkodunk." Nyitrai Zsolt kifejtette, az új kormányt "új postai filozófia és ebből fakadóan új gyakorlati megoldások vezérlik. Mi a Magyar Postára megőrizendő és fejlesztendő nemzeti értékként tekintünk, nem pedig szabadon elherdálható vagyonelemként."

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17942 - 17952 / 20414